Flow

Släpp dig fri

När vi inte är i linje med vårt eget naturliga flöde är det lätt att fastna i vanor och situationer som kanske inte tjänar vårt allra bästa.

Energi kan fastna och stagnera vilket sedan manifesteras i fysisk form som oönskade händelser, vanor eller konstiga fysiska symtom, tankar och smärtor.

“A living body is not a fixed thing, but a flowing event, like a flame or a whirlpool.” – Alan Watts 

När du låter ditt hjärta visa vägen och arbetar genom emotioner, energi i rörelse.  Då är det fantastiskt att ha ett sätt att få energin att flöda och effektivt kunna släppa på det som stagnerat.

Om Flow

Flow kategorin har skapats för att få energin att röra på sig med intention, i ett säkert utrymme för läkning på alla nivåer.

För att du ska kunna bryta ut ur gamla mönster och kliva in i det okända där din passion och ditt gudomliga öde väntar dig. I flow kategorin får du din kreativa energi att flöda medan du utforska djupet av dina inre vatten.

Hur fungerar det?

Flow Session är en flödande session där rörelse, andningsövningar och andra kreativa verktyg används. I ett ceremoniellt utrymmer skapat just för dig och dina behov guidas du genom en flödande resa.

Flow Group är en klass med liknande upplägg, det sker då i grupp vilket skapar en annorlunda upplevelse.

Övriga Klasser

I fortsättningen kommer du även att hitta andra erbjudanden som Yoga Flow och Sensual Flow hos Wildkonst.

 

Under Slow kategorin kan du hitta

Flow Session

Flow Grupp

Andra timmar

Boka en gratis konsultation

För att säkerställa att vi passar bra ihop erbjuder vi en helt gratis 15 minuter video konsultation där vi kan diskutera dina önskemål.