Know

Medvetenhet

Information är mycket relevant när det kommer till läkning. Information kan ses som ljus, med information kan du lysa upp det okända och förvandla mörker.

Det kan vara utmanande att veta vad vi verkligen kan veta med säkerhet.

När du lär dig att hitta svaren inuti dig, ditt inre vetande. När du känner det i kroppen då blir det mycket lättare. Det finns naturlagar och spelregler som gäller i universum och känner du till dem är det lättare att navigera din existens.

Om Know

“Jag vill bara förstå vad som händer, jag ser det men jag är inte riktigt säker på vad det är som jag ser.”

Har du börjat utforska kristaller, ser du saker, hör saker eller har du insett att du är  högkänslig eller empatisk. Är du nyfiken på esoterisk kunskap?

Du kanske bara känner för att prata med mig över några kort och en kopp te.

Know kategorin består av metafysisk information, knep och praktiska övningar.

Jag hjälper dig att göra ditt eget inre arbete så att du vet hur du gör det själv.

Detta är för de som söker svar, för de som vet att det finns något mer. För de som är redo för nästa nivå.

Det är ett kall från själen. 

Hur fungerar det?

Readings består av energiläsning. Genom kortläggning och kanalisering läser vi av dina rådande energier. Du kan ställa frågor och få vägledning gällande olika aspekter av ditt liv. 

Energy 101 är en individbaserad djupdykning i energivärlden. Beroende på var du är i din resa går vi igenom relevant information, knep och sätt för dig att stärka och jobba med din egen energi och dina gåvor. 

Workshops & Classes 

Vi erbjuder även workshops och klasser med olika teman så som kristaller, chakra system, astral traveling, allt magiskt och metafysiskt. Hör av dig om du har några specifika önskemål!

 

Under Know kategorin kan du hitta

Readings

Workshops

Energy 101

Boka en gratis konsultation

För att säkerställa att vi passar bra ihop erbjuder vi en helt gratis 15 minuter video konsultation där vi kan diskutera dina önskemål.