Slow

Landa

När vi flänger omkring, från en sak till en annan, kanske bara mentalt hoppar från en tanke till nästa om allt vi borde göra så lämnar vi vårt center.

Det här sker så lätt i vår moderna värld där allting rör sig i en ganska snabb takt. När det här händer blir vi medtagna i ett flöde som inte är i linje med vårt eget bästa.

När vi saktar ner ger vi vår flerdimensionella varelse en chans att landa, en chans att komma hem till oss själva och vår kropp.

Om Slow

Under slow kategorin hittar du behandlingar med fokus på vila och återhämtning.

Slow kategorin är skapad för att stötta individer som möjligtvis har varit lite för starka, lite för länge och presset sig själva till bristningspunkt. Individer som tar hand om andra och kanske glömmer bort sig själv.

Slow kategorin är för den som känner ångest, stress och utmattning. För den som behöver en rejäl dos av vila och självkärlek. 

Slow kategorin är även för de utan större bekymmer som vill dyka djupare in i sig själva. För de som vill unna sig och för de som förstår vikten av själavård. 

Hur fungerar det?

Energy Healing är en healingsession där individen får lägga sig ner påklädd på behandlingsbordet. Det är även möjlig att utföra healing utan beröring om så önskas. Under behandlingen används olika metoder baserat på individens behov. Verktyg som b.la. Reiki, sound healing, färg och kristall healing används. 

Distans Healing är en healingsession på distans. Ja, det är helt fullt möjligt att skicka healing på distans och vi rekommenderar det verkligen. Det är en fantastisk upplevelse. 

Healing Massage är en kombination av healing och massage. Massage delen utförs av Jeet Kune Do Master Hassan Al-Saedi och healing delen av Wilma Elena. Vi arbetar tillsammans vilket resulterar i en väldigt kraftfull behandling. 

Under Slow kategorin kan du hitta

Energy Healing

Distance Healing

Healing Massage

Boka en gratis konsultation

För att säkerställa att vi passar bra ihop erbjuder vi en helt gratis 15 minuter video konsultation där vi kan diskutera dina önskemål.